fredag 19 oktober 2012

Vinn lite feelgood i höstmörkret!

Eftersom det är premiär för BokSPAning med tema: Feelgood, på AlftaQuren i helgen, firar jag lite extra genom att låta alla som vill tävla om en feelgoodroman som lättar upp den mörkaste höstkväll.

Varför ska just du vinna? Lämna en motivering i kommentarsfältet eller på Feelgoodbibliotekariens facebooksida.

När jag drar vinnare? Det märker du :-)


5 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Varför ska jag vinna en feelgoodbok? Jo, flera skäl (såklart).

* Jag har i snart två månader bott i vårt nya hus som renoveras från grunden - därför har vi ingen värme, inget kök, inga färdiga rum och knappt någon el.

* Jag är heltidssjukskriven pga karpaltunnelsyndrom i händerna (pga graviditeten) - alltså är jag hemma i kaoset hela dagarna och behöver sysselsättas.

* Jag fyller snart år och har fått en läsfåtölj i tidig present av mina föräldrar - när huset är färdigt ska jag få ett eget läsrum och där behövs det böcker!

* Jag älskar chick lit och feelgood!

Tack för mig!

Botilda sa...

Å, efter den härliga helgen i Hälsingland vill jag lära mig mer om feel-good! Därför vill jag vinna (och så fyller jag år på lördag och kommer INTE att få nån läsfåtölj).

Boel sa...

Feel-good är en underskattad genre! Mer bra feel-good vill jag läsa!

/Boel

Anonym sa...

Behöver verkligen lätta upp höstmörkret med en feelgoodbok som gör att jag bara myser, får ny energi och bara blir glad av helt enkelt!

/Jessica Hellström
jessica_hellstrom@hotmail.com

boktok73 sa...

Ja. Alltså jag hade ju just födelsedag och fick ingen läsfåtölj...;) Dessutom fick jag mersmak av den förra boken jag vann hos dig, så jag vill ha mer!