lördag 7 juni 2008

En röd liten fågel i juletid, av Flagg

Läste om boken nu i veckan inför vår träff med bokcirkeln. Den var lika bra den här gången. Lite lättare dock att hålla reda på alla damer i boken den här gången. Undrar bara över deras ålder. Ibland får jag för mig att alla är över 60. Finns boken filmad? Kan se den framför mig i lite Chocolat-anda och varför inte filmad av Lasse Hallström? Och jag kan inte låta blir att lite fnissigt tänka mig filmen som en snäll version av Desperate Housewifes.

Lika nyfiken blir jag även den här gången på alla växter som finns där i södern i Usa och på hur kardinalfåglar ser ut. Har kollat upp det nu. Det är nästan på snäppen att man blir både biolog och ornitolog efter att ha läst den här boken.

Hoppas nu att Fanny Flaggs nästa bok snart trillar in på biblioteket. Blir nog perfekt sommarläsning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi.. Jag hämtade; Välkommen till himlen på bibblan för några dagar sen. Men jag har inte börjat i den än.

Feelgoodbibliotekarien sa...

Helt otroligt!!:-)

Hermia Says sa...

Men hur går det med läsningen av July? Är så nyfiken på vad du tycker. Jag köar som bäst på bibblan och hoppas få den innan semestern!

Feelgoodbibliotekarien sa...

Jag läser den samtidigt som jag läser Flaggs nyaste och En god gärning, så jag kommer inte så långt. Den är bra, men än har jag inte fastnat för några noveller på samma sätt som Den indiske tolken eller Nudelbagaren. Tänkte att jag skulle se Julys film igen så kanske novellerna blir bättre. Det är inte så att de är dåliga på nåt vis, jag hade nog bara högre förväntningar, eller så beror det på min lässtandard (inte alltid så allert och pigg i tanken)