söndag 30 mars 2008

Jag vill ha en bok som liknar.....

Skriv in ett namn på en författare du gillar att läsa här och få upp namn på författare som skriver ungefär samma sorts böcker. Stämmer ganska bra enligt min mening, men ibland förstår jag inte vad vissa namn gör där. En del okända namn för mig, men roligt är det i alla fall och kanske får jag tips på nya författare jag inte läst nåt av än.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev upprörd på boktipsen jag fick då jag klickade på Bukowski. Jag blev mycket besviken.

Feelgoodbibliotekarien sa...

Upprörd? Varför då? Jag har nu inte läst Bukowski, men blir nyfiken ändå? Vet inte hur sidan är upplagd, men gissar på att det är väl böcker som folk som läser Bukowski också brukar läsa och man läser ju inte baaaaaaaara en sorts böcker.....eller? Och så kan man väl se olika sorters likheter på olika sätt...va? Förstår du hur jag menar?

Anonym sa...

Jag blev mest upprörd över att Kerouac stod närmast i jämförelselistan. Det är som att jämföra vin med whiskey bara för att det är alkohol i båda. Den stora skillnaden mellan dessa författare gjorde mig skeptisk till sidan. För dom två författarna brukar ibland jämföras, men då av folk som inte läst dom bara för att dom handlar om folk som luffar runt i USA. Vilket är enda likheten. Jag kan köpa att Kerouac är med i tipslistan, men inte som mest lik Bukowski.