fredag 12 oktober 2012

Premiär för BokSPAning nästa helg och nr 2 är på gång!

Det är så fascinerande att se att en idé som dök upp i min hjärna under sommaren nu kommer att förverkligas! Nästa helg är det nämligen premiär för BokSPAningAlftaQuren i Hälsingland.

AlftaQuren i höstskrud

Och inte nog med det. Eftersom platserna gick åt i rasande fart vid det första tillfället så blir det ännu en BokSPAning i slutet av november. Den som vill vara säker på att få en plats där, rekommenderar jag att hänga på luren fredagen den 19/10 kl. 9.00 när AlftaQuren börjar ta emot anmälningar. 


Vid det första tillfället är temat Feelgood (...av någon anledning :-)) och vi läser och diskuterar boken Drömhjärta av Cecilia Samartin, som jag intervjua tidigare i höstas. På BokSPAningen i november är temat Livet och vi kommer att läsa Berg har inga rötter av Manne Fagerlind. Karin Berg  från enbokcirkelföralla.se håller i boksamtalen vid båda tillfällena och är med och arrangerar.   


Vill du vill veta vad som händer på BokSPAningen kan du gå in och
gilla Feelgoodbibliotekarien på Facebook 

3 kommentarer:

Ulla-Marie sa...

Tack för att du och din kreativa skalle flyttade till byn, hörrö.

Feelgoodbibliotekarien sa...

Gullig du är! :-) Smörar tillbaka - Tack till dig och övriga bybor som gör att jag trivs så bra här.

Anna-Lena sa...

Åh, det där låter verkligen som nåt för mig! Kanske får fundera på det till nästa gång. Fast för en student kan det nog tänkas vara lite för kostsamt.. :)