söndag 15 september 2013

Fem höjdpunkter på Bokmässan 2013

Snart är det bara en vecka kvar till Bok- och Biblioteksmässan startar! Det är mycket jag vill hinna se och höra de två dagarna som jag kommer att vara där. De fem viktigaste och roligaste punkterna är redan spikade. 

På torsdagen ser jag fram mot att gå på montermingel i Printz Publishings monter B07:09. Jag förväntar mig nya härliga feelgoodromaner, gott vin och minst en skål med trevliga Pia Printz, som jag tidigare bara har träffat live i en toakö. 

Fredag morgon hoppar jag den fina hotellfrukosten på Rica Hotel No.25 och planerar istället att avnjuta en bloggfrukost i Bazar förlags monter B09:02 tillsammans med författarna Cecilia Samartin och David Safier.

På eftermiddagen ska jag bokcirkla om Liknelseboken tillsammans med bland annat Nina Frid på Bok- och berättarscenen. Arrangörer är bokcirklar.se, Nina Frid och Regionbibliotek Stockholm i samarbete med Kultur i Väst. Nervöst och spännande! 

Sen ska jag springa för att hinna se när kära Sara tar emot den fina utmärkelsen som Årets bibliotekarie ur Peter Englunds hand. 

Om inte Peter Englund blir för långrandig :-) hinner jag förhoppningsvis in en en sväng på Bloggambassadörernas mingel innan kl. 16. Jag skulle så gärna vilja träffa några bokvänner IRL. 


3 kommentarer:

Eva sa...

Det skall bli roligt att höra er på Biblioteks-och berättarscenen i E-hallen.
Eva Fred, Kultur i Väst

Ann Östman sa...

Jag önskar dig stort lycka till och att du får en superfin vistelse i Göteborg:)!

Ewa K sa...

Kanske kommer även jag till bokmässan och bokbloggarnas mingel. Hoppas gör jag i a f.