Kontakt

Vill ert förlag ha hjälp med att nå ut med någon titel i sociala medier? 

Jag driver Enbokcirkelföralla som enskild firma och mitt mål är att sprida läsinspiration utanför bibliotekets väggar, med min bokpassion, mina kunskaper och stora nätverk inom sociala medier som verktyg. 

Enbokcirkelföralla arrangerar nätbaserade bokcirklar på uppdrag från förlag och sprider boktitlar i sociala medier. (Bara sådana titlar som jag själv gillar och kan stå för).
Är ert förlag intresserat av mina tjänster så hör av er! Antingen det gäller annonsplats på min blogg, krönikeuppdrag eller om ni vill ha råd och hjälp att synas i sociala medier. 

Vem jag är?

Mitt namn är Anette Helgesson och jag arbetar som bibliotekarie i Edsbyn, Hälsingland. Jag agerar som Feelgoodbibliotekarien i sociala medier och har byggt upp ett stort och starkt nätverk. Många inom bok- och biblioteksbranschen känner till mitt digitala läsfrämjandearbete och Feelgoodbibliotekarien är redan ett inarbetat varumärke. 
Tidigare i år tilldelades jag Svensk biblioteksförenings Greta Renborgs pris för god marknadsföring med motiveringen att jag på ett "systematiskt tillvägagångssätt och nytänkande öppnar och synliggör bibliotekets verksamhet för hela samhället".
Jag är även krönikör på Helahälsingland.se och en av deltagarna i tidningens bokcirkel - Helga - tillsammans med redaktören Gunilla "Röda Rummet" Kindstrand. 

1 kommentar:

Stina Nilsson Bassell sa...

Hej!
Vill berätta att jag kommer med en ny roman,
Här skickar jag med info och om du vill får du gärna ”hänga” ut den på din sida!

Ha det gott!
Stina

Stina Nilsson Bassell
stina.bassell@tele2.se

Skickar info om jag får din mailadress:)


min författarsida:

http://stinanilssonbassell.wordpress.com/

och

http://stinabassell.blogspot.se/