Enbokcirkelföralla

Enbokcirkelföralla är läsklubben för dig som vill bokcirkla och dela boktankar andra boknördar. Jag vill sprida läsglädje och nyfikenhet för böcker och bibliotek med bokpassion långt utanför bibliotekets väggar.


Nystart

Det har varit tomt utan Enbokcirkelföralla. Det tycker i alla fall jag. Men nu blir det ändring på det. Jag kommer att ta över Enbokcirkelföralla efter Karin Berg, som nu ägnar sig åt annat.

Vem jag är?
Vi kanske redan har träffats Jag kallar mig för Feelgoodbibliotekarien i sociala medier, där jag gärna pratar om böcker. Jag arbetar som bibliotekarie i Edsbyn och kommer att driva Enbokcirkelföralla vid sidan om mitt vanliga jobb. Jag tilldelades Greta Renborgspris av Svenska Biblioteksföreningen tidigare i år och jag vill göra som Greta Renborg - nå ut med läsglädjen långt utanför bibliotekets väggar.

Eftersom mitt hjärta finns i biblioteksvärlden kommer enbokcirkelföralla få lite mer bibliotekstouché, men i det stora hela kommer allt att vara som vanligt. Jag ska göra mitt bästa för att förvalta det som Karin byggt upp och jag hoppas att du är med mig och gör denna mötesplats till ett ställe där vi kommer att trivas.

Inga kommentarer: