fredag 3 oktober 2008

Smultron och svek

Smultron och svek, av Eva Swedenmark blir nästa bok att läsa och prata om i vår lilla trevliga bokcirkel. Jag kom just hem därifrån och uppfylld av en intressant diskussion om Gräset sjunger av Lessing och många diskussioner om livet, som ofta dyker upp när man börjar prata om böcker. Tyvärr fick jag vara utan vin för att kunna köra hem, men jag fick gott te. Dock inte så gott och tjusigt som det i Oslo.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt det låter!! Vill också vara med i bokcirkel!

Anonym sa...

Fattar du omslaget på "mina två mammor"?

Feelgoodbibliotekarien sa...

Jag tolkar det som att det ska föreställa själva huvudrollinnehaverksan. Hennes biologiska släkt var väl rödhåriga. Och hennes två mammor sminkade sig väl utav tusan om jag minns rätt. Hur tolkar du det?

Anonym sa...

Jag tänker mig det så jag också - men bilden har verkligen INGENTING att göra med den bild jag får av henne när jag läser texten! Hon ser både för ung och för snoffsig ut på bilden...

Anonym sa...

Den där Smultron och svek har jag funderat över flera gånger utan att nånsin ta steget. Jag greppar liksom aldrig riktigt om den verkar bra eller inte - måste bestämt kika in här igen och se hur domen lyder!