söndag 19 juli 2009

Den utstötte

Som Lyran skrev så vill jag också bara ägna mig åt sträckläsning av Den utstötte av Sadie Jones. Inledningen som du kan läsa om här gör att man är fast efter några sidor. Tyvärr somnar jag strax efter barnen, men varje liten stund jag kan stjäla åt mig läser jag.

Samtidigt läser jag Leka bland vuxna och Karamellskorna. Det funkar faktiskt. Brukar inte göra det för mig. Men en bok i varje rum är inte helt fel när man måste knycka åt sig lästid.

4 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

Mmm, visst är Den utstötte svår att lägga ifrån sig. Jag har inte velat fråga, men kan nu inte låta bli; har du nyligen gjort någon resa?

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Låter som bra lästips. Och ja, det är inte så dumt att ha små bokhögar i olika rum och ta sig tid att läsa.

Hermia Says sa...

Den utstötte hoppades jag få innann semestern, men jag står fortfarande i kö. Ser förstås mycket fram emot den! Leka bland vuxna tyckte jag om! Och Middlesex - den måste du läsa! Jag läste ut den igår och sörjer det lite, att den är slut.

Efwa - Medea sa...

Snubblade in här via bloggen Moi! Åh vad kul att få lite nya boktips. Iofs borde jag läsa mina hyllvärmare MEN när jag kommer hem till sverige kan jag ju lagra nya böcker att läsa. Lägger dig som länk hos mig så att jag hittar tillbaka.